CatalanSpanishEnglish

Seguretat (alarmes i videovigilància)

Com a complement de les alarmes d’intrusió, o per separat, oferim un ampli ventall de possibilitats per controlar la seva llar o negoci de forma segura i senzilla, mitjançant de càmeres de videovigilància.

Instal·lem càmeres tant ocultes com visibles, interiors i exteriors, amb infraroigs per tenir visió nocturna, domos fixes i/o motoritzats, i de totes les resolucions possibles. Instal·lem els 3 tipus de sistemes existents actualment, analògic, HD i IP. Donem solucions professionals wifi quan no hi ha la possibilitat de poder passar cablejat. També disposem de gravadors digitals amb disc dur, amb connexió a internet, perquè vostè pugui veure el que està passant des de qualsevol lloc del món, a través del mòbil, tablet o ordinador, així com càmeres IP amb el mateix funcionament. Sense necessitat d’una IP fixa. Com no, amb contrasenyes d’accés per una major seguretat. Amb els nostres sistemes, ho veurà tot des de qualsevol lloc.

Com a empresa de seguretat, també proporciona el servei de control accessos. Podem oferir varies possibilitats per controlar els accessos del seu negoci, oficina o llar. Instal·lem diferents sistemes de control, des d’un simple teclat per controlar una porta, a traves d’un teclat amb codi, a accessos a zones restringides per reconeixement d’empremtes digitals, lectores de targetes per proximitat per poder obrir portes, etc…

També disposem de sistemes de control d’accés per horari o calendari, sistemes conta persones per fires o exposicions, etc…  el seu negoci o llar estigui totalment protegit i controlat.

Alarmes

La seva seguretat és el nostre objectiu.

Ho aconseguim desenvolupant sempre projectes a mida de les necessitats dels nostres clients. Cada habitatge, cada empresa o cada instal·lació té unes característiques diferents i per això les solucions estàndard no poden oferir la millor seguretat.

A Infoconnect Empordà estudiem les seves instal·lacions i en funció de molts paràmetres, com extensió, accessos, etc, definim quin sistema d’alarmes és el més adient per garantir-la la màxima seguretat.

Els usuaris poden monitoritzat en tot el moment el sistema, i poden accedir des de qualsevol lloc o moment per modificar, apagar o encendre les alarmes.

Els nostres sistemes d’alarmes estan sempre connectades a la Central d’alarmes que respon a l’instant a l’alerta rebuda.

Tots els nostres sistemes d’alarmes es poden complementar amb altres de videovigilància, control d’accessos, etc. També estudiarem i li recomanarem la seva implementació si considerem que són necessaris.

 

¡Contacta amb nosaltres!